ΣΥΑΠΕ: Στάση εργασίας στις 14 Φλεβάρη για συμμετοχή στο συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

Στάση εργασίας προκήρυξε το ΔΣ του Σωματείου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 14 Φλεβάρη, από 12.30 έως 15.30, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι του κλάδου στο συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα, στην πλατεία Βάθης, μπροστά στο υπουργείο Γεωργίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους μικρομεσαίους αγρότες.

Ο ΣΥΑΠΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα τους και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους, γιατί νιώθουμε ότι είμαστε στην ίδια πλευρά και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα, τα ίδια χαράτσια, την ίδια φορολογική αφαίμαξη, την ίδια ακρίβεια και τελικά την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Μέτρα, που στο όνομα ξεπεράσματος της κρίσης - με όλα τα ψηφισμένα μνημόνια από τα κόμματα που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν - επιμένουν να φορτώνουν τις συνέπειες της δικής τους καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Εμείς οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουμε κοινό αντίπαλο, την αντιλαϊκή - αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, που είναι η πηγή των προβλημάτων μας, γι’ αυτό συμπορευόμαστε στον ίδιο αγωνιστικό δρόμο. Αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Να παλέψουμε μαζί να εμποδίσουμε τα χειρότερα, να βαδίσουμε μαζί για να διεκδικήσουμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας».